Profuomo staat voor timeless comfort

Profuomo is hét eigentijdse modemerk voor authentieke mannen die kwaliteit waarderen en genieten van het leven.

Timeless comfort kenmerkt onze filosofie én staat centraal in de collecties die we maken: comfortabele kleding geschikt voor werk en vrijetijd.

Bij het creëren van onze collecties combineren we vakmanschap met de beste stoffen en innovatieve hightech garens.

Als derde generatie familiebedrijf zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid naar de volgende generaties. Bij de productie van onze kleding hebben wij aandacht voor de belangen van mens en milieu, nu en in de toekomst.

Een tijdloos design en maximaal comfort: dat is de nieuwe standaard.

Tijdloos design

Tijdloos design en Profuomo zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden; comfortabele en kwalitatief hoogwaardige kleding waar in het gehele productieproces rekening gehouden wordt met mens en milieu.

Bij de creatie van onze collecties wordt vakmanschap gecombineerd met het beste wat op stoffen- en garengebied te krijgen is in de markt. Juist het gebruik van deze innovatie, high tech garens geven de drager het ultieme “Timeless Comfort” gevoel.

Mooie en tijdloze kleding verdient het om jarenlang – soms zelfs tientallen jaren – gedragen te worden. Daarom werken wij alleen met hoogwaardige materialen en ontwerpen wij collecties die de tand des tijds kunnen doorstaan. Kleding die is ontworpen met functionaliteit en veelzijdigheid in gedachten. Items die lang mee gaan en seizoenen lang gekoesterd worden voordat ze verouderen en mogelijk nieuwe klassiekers worden.

duurzaamheid

Profuomo besteed veel zorg en aandacht aan de productiemethoden, zowel ten aanzien van de mens als het milieu.